Γιόνσον και… τυπικά στην Πλατεία (pics)

Ο Μάρκους Γιόνσον θα συνεχίσει και... τυπικά πλέον να ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ο Μάρκους Γιόνσον θα συνεχίσει και… τυπικά πλέον να ανήκει στο δυναμικό του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Σουηδός παίκτης είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του από την Παρασκευή και την Τρίτη έβαλε σε αυτό την υπογραφή του και ο πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Βεντούρης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για δύο ακόμα χρόνια με τον Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός παίκτης θα φοράει την “κυανέρυθρη” φανέλα μέχρι τις 31 Ιουνίου 2013″.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Μάρκους Γιόνσον δήλωσε στο panionios.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Πανιώνιο. Τόσο ο προπονητής, Τάκης Λεμονής, όσο και ο team manager Γιώργος Δέδες, αλλά και η διοίκηση της ομάδας, μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή που με ήθελαν κοντά τους και έτσι η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη για εμένα. Μάλιστα και η οικογένειά μου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την ζωή στην Ελλάδα και έτσι αποφασίσαμε να παραμείνουμε”.

Ο Σουηδός αμυντικός, αναφέρθηκε και στους στόχους που θα έχει πλέον, αγωνιζόμενος με την φανέλα του Πανιωνίου: “Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για την επόμενη περίοδο θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε τις ίδιες δυσκολίες, αλλά να μπορέσουμε να πάμε ψηλότερα. Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει πως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τον κάνουμε περήφανο. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί αποτελεί ουσιαστικά και την δύναμή μας”.

Στο μεταξύ, η ομάδα Παλαιμάχων του Πανιωνίου θα δώσει δύο αγώνες τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει το Μεσολλόγγι σε ένα παιχνίδι όπου θα τιμηθεί η μνήμη των παλαιών παικτών και προπονητών της ομάδας, Γιώργου και Γιάννη Γιαννακόπουλου, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ηθοποιών και θα τιμήσει τον γνωστό ηθοποιό, Μάρκο Σεφερλή για την προσφορά του στο θέατρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.