Λευκό ιατρικό δελτίο

Λίγες ώρες μετά τη νίκη στη Βέροια, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη στη Βέροια, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο νωρίς το πρωί της Κυριακής. Τα ευχάριστα νέα προήλθαν από τη συμμετοχή όλων όσων απασχολούσαν ως τώρα το ιατρικό δελτίο της ομάδας «γεμίζοντας» από λύσεις κι επιλογές για την τεχνική ηγεσία εν όψει της πληθώρας αγώνων που ακολουθούν.

Δηλαδή, Λάζαρ, Λόρενς και Γεωργιάδης επέστρεψαν – έπειτα από σχεδόν ένα μήνα οι δυο πρώτοι – σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Μάλιστα ήταν ανάμεσα σ’ αυτούς που έπαιξαν «διπλό», επτά εναντίον επτά σε μισό γήπεδο, την ίδια ώρα που όλοι όσοι αγωνίστηκαν στη χτεσινή, εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, υδρομασάζ, παγοθεραπεία, μασάζ κλπ.

Ο Τζιόλης, που αισθανόταν ενοχλήσεις χτες μετά από χτύπημα που δέχτηκε από αντίπαλο στον μηρό, δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό. Τα ευχάριστα για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ήρθαν μέσα από την ανακοίνωση της τεχνικής ηγεσίας πως το επόμενο ραντεβού τους έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης, αφιερώνοντας το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας αλλά κι ολόκληρη την αυριανή σε ξεκούραση και συσσώρευση δυνάμεων για τον εντός έδρας αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τη Σαχτέρ Καραγκαντί, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.