Απέρριψε πρόταση για Τσότσαλιτς

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε την Παρασκευή πως απέρριψε πρόταση της Μακάμπι Χάιφα για την παραχώρηση του Εντιν Τσότσαλιτς.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε την Παρασκευή πως απέρριψε πρόταση της Μακάμπι Χάιφα για την παραχώρηση του Εντιν Τσότσαλιτς. Η προσφορά της Ισραηλινής ομάδας ήταν στις 300.000 ευρώ, όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ασχολήθηκε καθόλου με την υπόθεση, καθώς την θεώρησε εξαιρετικά μικρή.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει: “Με έγγραφο που απέστειλε στην ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ η Μακάμπι Χάιφα, ζήτησε επίσημα την απόκτηση του Εντιν Τσότσαλιτς. Η Ισραηλινή ομάδα πρόσφερε στην “κυανέρυθρη” ΠΑΕ το ποσό των 300.000 ευρώ για τον Βόσνιο παίκτη. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ φυσικά είναι αρνητική στην παραπάνω πρόταση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή”.

Η Μακάμπι Χάιφα είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και τον Γενάρη, όταν και πληροφορίες την ήθελαν να έχει καταθέσει τότε πρόταση στον Πανιώνιο η οποία έφτανε στις 600.000 ευρώ, όμως και πάλι οι “κυανέρυθροι” δεν την είχαν κάνει δεκτή. Μάλιστα όπως τόνιζαν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης: “Ο Τσότσαλιτς έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 3.000.000 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραχωρηθεί με τόσα λίγα χρήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.