Απέσυραν την πρόταση

"Ναυάγησε" η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στην κυπριακή εταιρεία "Couvra Holdings LTD".

“Ναυάγησε” η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος στην κυπριακή εταιρεία “Couvra Holdings LTD”. Μολονότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους των επενδυτών και τον πρόεδρο των “κυανέρυθρων”, Γεράσιμο Βεντούρη, είχαν καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία, η κυπριακή εταιρία με επιστολή της προς την ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι αποσύρει την πρόταση της, κάνοντας λόγο για αναντιστοιχία λόγων και πράξεων από πλευράς Νεοσμυρνιωτών, ενώ τονίζεται πως πιθανώς να επανέλθουν εάν ισχύσει η από κοινού αρχική συμφωνία.

“Είναι φανερό ότι κάποιοι, πλην του Γεράσιμου Βεντούρη, δεν επιθυμούν να ολοκληρωθεί αυτή η μεταβίβαση μήπως και χάσουν ‘την εξουσία’ από τα χέρια τους. Εμείς ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ το ενδιαφέρον μας για έναν και μόνο λόγο: για αναντιστοιχία λόγων και πράξεων. Παραμένει, όμως, το ενδιαφέρον μας το ίδιο, όταν υπάρχει αντιστοιχία λόγων και πράξεων, δηλαδή όταν παραμείνουμε στην από κοινού αρχική μας συμφωνία”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην σχετική επιστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.