Τέσσερις απουσίες για τον Πανθρακικό

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, θα μεταβεί στην Αθήνα για ν΄ αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Πανθρακικός του Άκη Μάντζιου.

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, θα μεταβεί στην Αθήνα για ν΄ αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο ο Πανθρακικός του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», για την τέταρτη αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, τον Δημήτρη Κουτσόπουλο που τραυματίστηκε πριν τη διακοπή στη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, για την ομάδα της Κομοτηνής.

Πέραν αυτού, που αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Αθανασιάδη, δεν υπολογίζονται από τον κ. Μάντζιο και δεν μπήκαν στην 18άδα οι Αχιλλέας Καρακατσάνος, Πάπε Εμπόου και Διονύσης Μακρυδημήτρης. Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού, κόντρα στον Πανιώνιο: Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Λαδάκης, Τζάνης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια, Ντιόγκο, Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Κάσες, Μίκουλιτς, Ρομέου, Σέρεμετ, Ζοσέ, Ίγκορ, Τριανταφύλλου, Κατσικοκέρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.