Συναντήσεων συνέχεια στην Πλατεία

Δεν περνάει μέρα τελικά που οι παράγοντες του Πανιωνίου να μην έχουν και από μία συνάντηση. Ετσι και την Τρίτη τα είπαν Βεντούρης-Λεμονής.

Δεν περνάει μέρα τελικά που οι παράγοντες του Πανιωνίου να μην έχουν και από μία συνάντηση. Ετσι και την Τρίτη τα είπαν Βεντούρης-Λεμονής. Πρόεδρος και προπονητής συζήτησαν για τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου και ειδικά για την προοπτική μεταβίβασης των μετοχών στον Κυπριακό όμιλο.

Νωρίτερα, ο Γεράσιμος Βεντούρης, είχε συνάντηση με τον Γιάννη Κοντοέ, με τον οποίο συζήτησαν τόσο το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, όσο και διάφορα άλλα θέματα για την ομάδα γενικότερα. Πάντως κατάληξη στο θέμα του έμπειρου παίκτη δεν υπήρξε και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και νέο ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Τέλος, η ομάδα Νέων ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Νέα Σμύρνη από τον Απόλλωνα. Ο Απόλλων πήρε την νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσιλιγγίρη στο 33′. Δοκάρι στο 80′ είχε ο Σούφλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α’ Ημίχρονο): Ανέστης, Κούρος, Διαμαντόπουλος, Πάντος, Ρουμπουλάκος, Κλης, Κάρδαρης, Τσουβαλτζίδης, Σμυρλής, Βλάχος, Λουκίνας.
(Β’ Ημίχρονο): Στρακόσια, Καμπούρης, Μιμηγιάννης, Μάκος, Τασιούλας, Πολλάλης, Αράπογλου, Ντούνης, Χατζησάββας, Σπανός, Σταματής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντούσης, Στρόμπουλος, Κυργιάς, Καραδέμητρος, Ρούσσης, Κωνσταντίνου, Κατράνας, Μπούμπας, Αλμπάνης, Τσιλιγγίρης, Κρουσταλλέλης.
Επαιξαν και οι: Βλάχος, Λαζανάς, Σουλελές, Μπούκας, Τσούκαλος, Συρίγος, Βασιλείου, Σούφλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.