Πεντάρα τα “πιτσιρίκια” του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος επικράτησε 5-0 του Ηλυσιακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή με τους νέους παίκτες του να αφήνουν άριστες εντυπώσεις.

Ο Πανιώνιος επικράτησε 5-0 του Ηλυσιακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή με τους νέους παίκτες του να αφήνουν άριστες εντυπώσεις. Ο Τάκης Λεμονής άλλωστε έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να επενδύσει την νέα χρονιά σε νέους παίκτες προκειμένου κάποιοι εξ αυτών να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ του Μπάλαμπαν. Στο 54′ ο Ντούνης έκανε το 2-0 με πλασέ και ένα λεπτό αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Σάμαρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 83′ ο Σταματής “έγραψε” το 4-0 και ο ίδιος παίκτης στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Α’ ΗΜΊΧΡΟΝΟ: Πρελ, Κοντοές, Γκέζος, Σιόβας, Κούρος, Κουμορτζί, Κούρντι, Κολοβός, Σμυρλής, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασσόπουλος.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ανέστης, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Διαμαντόπουλος, Κβιρκβέλια, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Πολάλης, Ντούνης, Σταματής, Γουνδουλάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μουκέας, Χωραβάτης, Παλαντζάς, Ξένος, Τσακιράκης, Φωστέρης, Ντεκίδης, Παπάς, Ψαρής, Ρίζος, Γκάγκας.
Επαιξαν και οι: Καρακατσάνης, Πάρντο, Βόλτης, Τσουμάνης, Σίσκος, Πουρνάρας, Μπούρας.

Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα των ανανεώσεων των Γιόνσον, Γουνδουλάκη, Κοντοέ. Οι τρεις παίκτες δεν έχουν απαντήσει οριστικά στην διοίκηση της ομάδας για το αν αποδέχονται τις προτάσεις της, με αποτέλεσμα η αγωνία να κορυφώνεται για την παραμονή τους ή όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.