Καμία επαφή για Μόρα

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μόρα να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Καζιάνης.

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μόρα να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Καζιάνης. Ο μάνατζερ του διεθνή Έλληνα αμυντικού της Μπολόνια υπογράμμισε πως τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο Καζιάνης δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ούτε εκείνοι έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, πέρα από το ενδιαφέρον που υπήρξε το καλοκαίρι. Οι φήμες που ακούγονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ο ατζέντης του Μόρα είχε διαψεύσει προσφάτως και τις φήμες για επαφές του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός έχει τονίσει κατά το παρελθόν πως θέλει να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα και θα εξαντλήσει τα περιθώρια του εξωτερικού, πριν επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.