Παρουσίαση με αδιάκριτες ερωτήσεις για Άντερσον

Πολλές ερωτήσεις θα περίμενε από τα ιταλικά ΜΜΕ ο Άντερσον στην παρουσίασή του από τη Φιορεντίνα, σίγουρα όχι όμως περί των σεξουαλικών του προτιμήσεων!

Πολλές ερωτήσεις θα περίμενε από τα ιταλικά ΜΜΕ ο Άντερσον στην παρουσίασή του από τη Φιορεντίνα, σίγουρα όχι όμως περί των σεξουαλικών του προτιμήσεων!

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος μετακόμισε στους «βιόλα» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσιάστηκε από την ομάδα της Σέριε Α την Πέμπτη στη Φλωρεντία και οι υπεύθυνοι του συλλόγου κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον παίκτη αν είναι ομοφυλόφυλος!

Αφορμή για την ερώτηση ήταν φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, με τον Βραζιλιάνο πάντως να βάζει τα γέλια ακούγοντας την ερώτηση και να απαντά: «Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Σέβομαι τους gay, αλλά αγαπώ τις γυναίκες. Έχω τέσσερα παιδιά».

Οι εκπρόσωποι του Τύπου ασχολήθηκαν επίσης αναλυτικά και με την φανέλα του Βραζιλιάνου, ο οποίος επέλεξε το νούμερο «88» και το όνομα «Andow».

«Το 88 είναι το έτος γέννησής μου. Στη Γιουνάιτεντ είχα το 8, τώρα πρόσθεσα άλλο ένα. ”Αndow” με φώναζαν όλοι στην Αγγλία και γι’ αυτό αποφάσισα να το κρατήσω», είπε ο Άντερσον λύνοντας τις δημοσιογραφικές απορίες…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.