Ντε Λαουρέντις κατά Καβάνι, Ιμπρα!

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει... χωθεί πολλές φορές σε ξένα χωράφια και είπε να το κάνει και με την περίπτωση του Ιμπραΐμοβιτς, γιοα τον οποίο ισχυρίστηκε ότι θ αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή δεν θέλει να παίξει μαζί με τον Καβάνι!

Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει… χωθεί πολλές φορές σε ξένα χωράφια και είπε να το κάνει και με την περίπτωση του Ιμπραΐμοβιτς, γιοα τον οποίο ισχυρίστηκε ότι θ αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή δεν θέλει να παίξει μαζί με τον Καβάνι!

Μιλώντας, λοιπόν, στην “Tutto Napoli” είπε χαρακτηριστικά: “Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα παίξει μαζί με τον Καβάνι, αφού του υποσχέθηκαν ότι θα φύγει με μεταγραφή, επειδή δεν θέλει να παίξει δίπλα στον Καβάνι”. Και όλα αυτά από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός επιθετικός παραμένει ακόμα στο έμψυχο δυναμικό της Νάπολι!

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Νάπολι, άρχισε να μιλάει και για άλλους παίκτες, χωρίς βέβαια να τους ρωτήσει αν θέλουν οι ίδιοι να αγωνιστούν στην ομάδα του, ενώ μίλησε και κατά του ίδιου του ποδοσφαιριστή: “Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα έρθει στη Νάπολι. Ούτε ο Λεβαντόφσκι, γιατί θα πάει στην Μπάγερν. Σε ό,τι αφορά τον Καβάνι, η επιλογή του να φύγει αφορά αποκλειστικά και μόνο τα χρήματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.