Αποφασισμένος ο Ματσάρι

Βέβαιος ότι οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει η Νάπολι στη δεύτερη θέση της Serie Α δήλωσε ο προπονητής της Βάλτερ Ματσάρι.

Βέβαιος ότι οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να παραμείνει η Νάπολι στη δεύτερη θέση της Serie Α δήλωσε ο προπονητής της Βάλτερ Ματσάρι.

Αυτή τη στιγμή, οι «παρτενοπέι» έχουν διαφορά επτά βαθμών από την τρίτη Μίλαν, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και υποδέχονται την Ιντερ στο «Σαν Πάολο» την Κυριακή.

«Χρειαζόμαστε έξι βαθμούς και πάντα προσπαθούμε να εστιάζουμε στα δικά μας αποτελέσματα και όχι στο τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Ξέρουμε ότι αν κάνουμε δύο νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν θα έχουμε εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

«Όμως, επόμενη αντίπαλός μας είναι η Ιντερ. Αν δεν είμαστε προσεκτικοί και δεν παίξουμε το τέλειο ματς απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, ρισκάρουμε μία κακή εμφάνιση, όπως κάναμε στα παιχνίδια με την Αταλάντα και την Κάλιαρι. Θέλω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και τη βοήθεια του κόσμου μας, δηλαδή αυτά που ζητάω πάντα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.