Μάχη Λάτσιο Λίβερπουλ για Μπίγκλια

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε προβάδισμα για την απόκτηση του Λούκας Μπίγκλια της Αντερλεχτ, αλλά η Λάτσιο φαίνεται διατεθειμένη να επενδύσει περισσότερα από 8.000.000 ευρώ για να πάρει το "οκ" της βελγικής ομάδας.

Μέχρι πριν λίγο καιρό η Λίβερπουλ ήταν αυτή που είχε προβάδισμα για την απόκτηση του Λούκας Μπίγκλια της Αντερλεχτ, αλλά η Λάτσιο φαίνεται διατεθειμένη να επενδύσει περισσότερα από 8.000.000 ευρώ για να πάρει το “οκ” της βελγικής ομάδας.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, αγωνίζεται στην Αντερλεχτ από το 2006, αλλά δήλωσε ότι το καλοκαίρι θέλει να αποχωρήσει. Ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί ότι η απόκτησή του θα φέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και γι αυτό είχε ζητήσει από τη διοίκηση να κάνει γρήγορες κινήσεις. Η Λάτσιο από την πλευρά της, γνωρίζοντας ότι η προοπτική να αγωνιστεί κάποιος στην Πρέμιερ Λιγκ είναι σαφώς πιο ισχυρή από το να παίξει στο Καμπιονάτο, προσπαθεί να κερδίσει αυτή τη μάχη, προσφέροντας περισσότερα χρήματα στο σύλλογο των Βρυξελλών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.