“Χ” με δυο πέναλτι στη Φλωρεντία

"Βράζει" όλο το Μιλάνο... Η Μίλαν ήταν μπροστά στο σκορ στο σημαντικό ματς με την πεισματάρα και γεμάτη ψυχικά αποθέματα Φιορεντίνα στη Φλωρεντία, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση με δυο πέναλτι, τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό 2-2. Βέβαια, η απόφαση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα είναι το χέρι του Ρονκάλια μέσα στην περιοχή στο 93', το οποίο αγνόησε ο διαιτητής της αναμέτρησης στερώντας στους "ροσονέρι" την ευκαιρία να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

“Χ” με δυο πέναλτι στη Φλωρεντία

“Βράζει” όλο το Μιλάνο… Η Μίλαν ήταν μπροστά στο σκορ στο σημαντικό ματς με την πεισματάρα και γεμάτη ψυχικά αποθέματα Φιορεντίνα στη Φλωρεντία, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση με δυο πέναλτι, τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό 2-2. Βέβαια, η απόφαση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα είναι το χέρι του Ρονκάλια μέσα στην περιοχή στο 93′, το οποίο αγνόησε ο διαιτητής της αναμέτρησης στερώντας στους “ροσονέρι” την ευκαιρία να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Το σκορ άνοιξε ο Μοντόλιβο στο 14′, ενώ στο 39′ ο Τόμοβιτς άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα, λόγω μαρκαρίσματος πάνω στον Ελ Σαραουί. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 στο 62′ με τον Φλαμινί.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Νοτσερίνο “γκρέμισε” τον Λάγιτς. Ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο παθών δεν αστόχησε. Στο 73′ ο Ντε Σίλιο ανέτρεψε τον Κολομβιανό Κουαδράδο, ο διαιτητής είπε και πάλι πέναλτι, ο Πιζάρο εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το τελικό 2-2.

Τα αποτελέσματα
Φιορεντίνα – Μίλαν 2-2
0-1 Μοντόλιβο (14)
0-2 Φλαμινί (62)
1-2 (66) πέναλτι Λάγιτς
2-2 (73) πέναλτι Πιζάρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.