Δυσαρέσκεια για την τιμωρία στη Λάτσιο

Έντονη ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Λάτσιο στην τιμωρία των δυο αγωνιστικών που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Έντονη ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Λάτσιο στην τιμωρία των δυο αγωνιστικών που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Η ιταλική ομάδα θα κληθεί να πληρώσει και το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ, για τον ναζιστικό χαιρετισμό των οπαδών της, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γκλάντμπαχ στο «Ολίμπικο». Ήδη, οι «λατσιάλι» έχουν καταθέσει έφεση, ενώ εξέδωσαν και ανακοίνωση στην οποία εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Λάτσιο, αναφορικά με την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, επιβεβαιώνει πως, αν και σέβεται κάθε δικαστική απόφαση, τη θεωρεί υπερβολική για τα αληθινά γεγονότα που έλαβαν χώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη πως στην εκδίκαση της έφεσης θα κατατεθούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τα πραγματικά στοιχεία, στα οποία θα προστεθούν και νέα που προέρχονται από τους υπεύθυνους ασφαλείας του σταδίου. Με τα στοιχεία αυτά είμαστε σίγουροι πως οι δικαστές θα αποφασίσουν τελείως διαφορετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.