Ματζάρι: «Θα βάλω τους βασικούς»

Με τους βασικούς θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν η Νάπολι, όπως ξεκαθάρισε ο Βάλτερ Ματζάρι.

Με τους βασικούς θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν η Νάπολι για το Europa League, όπως ξεκαθάρισε ο Βάλτερ Ματζάρι. Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» τόνισε πως η ομάδα του θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και συμπλήρωσε πως για την ώρα, η σκέψη όλων είναι στραμμένη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και όχι στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Ματζάρι δήλωσε: «Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη ενδεκάδα. Από εδώ και μπρος όλα τα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι δύσκολα, αφού οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση δεν είναι τυχαίες. Δεν σκεφτόμαστε το Καμπιονάτο, είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Πλζεν, η οποία μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα, είναι, ωστόσο, μια πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάτε πως τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι».

Στην συνέχεια, δήλωσε για τον Καβάνι: «Ο Καβάνι έχει κάνει τη διαφορά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, συνεπώς θα παίξει βασικός. Δεν πρέπει να παίρνουμε στα αστεία αυτούς τους αγώνες. Κάθε φορά θα χρησιμοποιώ τους καλύτερους. Απορώ γιατί ασχολείστε με το Καμπιονάτο τώρα. Έχουμε το ματς με την Πλζεν, αν δεν το θυμάστε. Για εμάς, τουλάχιστον, μόνο αυτό το παιχνίδι υπάρχει».

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Η απόφασή μου για το αν θα συνεχίσω στη Νάπολι θα παρθεί σε εύλογο χρόνο. Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση είναι άψογες και είμαι σίγουρος πως, αν ήταν μόνο στο χέρι τους, θα μου έφερναν αύριο το νέο μου συμβόλαιο. Πάντως, με εμένα ή χωρίς εμένα, οι βάσεις για κάτι σπουδαίο έχουν μπει και η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τίτλους και να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις και στα επόμενα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.