Φεύγει η Ιντερ από “Σαν Σίρο”

Η συζητήσεις για τη φυγή της Ιντερ από το "Σαν Σίρο" έχουν περάσει σε στάδιο σχεδιασμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε και εκπρόσωπος του Σαν Ντονάτο, περιοχής που έχει προτιμήσει ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Η συζητήσεις για τη φυγή της Ιντερ από το “Σαν Σίρο” έχουν περάσει σε στάδιο σχεδιασμού, σύμφωνα με όσα δήλωσε και εκπρόσωπος του Σαν Ντονάτο, περιοχής που έχει προτιμήσει ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι, για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Βέβαια, ακόμα και αν οι διαδικασίες αρχίσουν γρήγορα, αποκλείεται η ομάδα του Μιλάνου να έχει πατήσει στο δικό της χώρο, πριν από την περίοδο 2018/2019.

Ο σύμβουλος για το αθλητικό κομμάτι της περιοχής, Ματέο Σαρτζέντι, είπε σχετικά για το θέμα: “Το πρότζεκτ της Ιντερ δεν θα είναι απλά η δημιουργία ενός σταδίου, αλλά ένα πρότζεκτ που θα παρέχει υπηρεσίες σε όλη την πόλη. Περιμένουμε την τελική απόφαση της Ιντερ, αφού για την ώρα στα χέρια μας έχουμε απλά ένα προσχέδιο. Βέβαια, πρωτού κάνουμε την οποιαδήποτε κίνηση, θα ρωτήσουμε και τη γνώμη των πολιτών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.