Στραματσιόνι: «Δεν είμαστε νεκροί»

Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη 3-1 της Ίντερ στο ματς με την Κιέβο στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη 3-1 της Ίντερ στο ματς με την Κιέβο στο “Τζιουζέπε Μεάτσα”, ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της κατάληψης της τρίτης θέσης και συμπλήρωσε πως έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Σήμερα στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα, πως η Ίντερ δεν είναι. νεκρή. Αν και από το πρώτο ημίχρονο έχω κάποια παράπονα, ιδίως στις στημένες μπάλες, σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Θεωρώ πως πήραμε μια δίκαιη, αλλά και σημαντική νίκη. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη και αποφασισμένη. Ήθελα τις διεισδύσεις του Καμπιάσο, αλλά για να γίνει αυτό, έπρεπε να καλύπτει ο Γκαργκάνο. Θεωρώ πως το πείραμα πέτυχε».

Στην συνέχεια, ο Στραματσιόνι συμπλήρωσε: «Ο Κασάνο, ο Μιλίτο και ο Παλάσιο απέδειξαν πως είναι μεγάλοι παίκτες. Όπως και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος έδειξε πως είναι μεγάλος μαχητής και μετέδωσε αυτό το πνεύμα σε όλη την ομάδα. Με την Κιέβο κάναμε, μετά από αρκετό καιρό, ένα παιχνίδι καλό. Παίξαμε σαν Ίντερ, κάτι που χρειαζόμασταν».

Τέλος, ο τεχνικός των «νερατζούρι» δήλωσε για τον στόχο της κατάληψης της τρίτης θέσης: «Η 3η θέση βρίσκεται πολύ κοντά μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όπως σήμερα για να την εξασφαλίσουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε, αφού είδα πως η ομάδα ανταποκρίνεται σε όσα της ζητάω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.