Τότι: «Ευχαριστώ τον Ζέμαν»

Αντίθετος με την απομάκρυνση του Ζντένεκ Ζέμαν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι μέσω της ιστοσελίδας του.

Αντίθετος με την απομάκρυνση του Ζντένεκ Ζέμαν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο Ιταλός επιθετικός τόνισε πως θέλει να ευχαριστήσει τον 65χρονο προπονητή για την προσφορά του στους «τζιαλορόσι», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον Αουρέλιο Αντρεατσόλι.

Αρχικά, ο Τότι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Ο κ. Ζέμαν είναι ένας προπονητής και ένας άνθρωπος που έχει συμβάλει σημαντικά στην επαγγελματική και την προσωπική μου ανάπτυξη. Θέλω να τον ευχαριστήσω με όλες τις δυνάμεις μου και να αγκαλιάσει τον ίδιο και το προσωπικό του για ό, τι έκαναν. Η απόλυσή του είναι μια ήττα για όλους μας».

Στην συνέχεια, ο 36χρονος παίκτης τόνισε για τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι: «Στον Αουρέλιο και στο προσωπικό του εύχομαι καλή τύχη. Εργάζονται τώρα με πάθος, επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό. Έχουμε στόχους ως ομάδα, και θέλουμε να τους πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.