Μοράτι: «Δεν βλέπαμε τίτλο»

Ο πρόεδρος της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι επέμεινε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν κανείς στην ομάδα δεν είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ιντερ Μάσιμο Μοράτι επέμεινε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν κανείς στην ομάδα δεν είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να κοντράρουν τη Γιουβέντους πριν τα Χριστούγεννα, αλλά πλέον έχουν πέσει στην πέμπτη θέση μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων.
 
«Σε κάποιο σημείο της χρονιάς όλοι είχαν πειστεί ότι θα παλεύαμε για τον τίτλο, αλλά το πρωτάθλημα δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν», δήλωσε ο Μοράτι στην εφημερίδα «Tuttosport».
 
«Είμαστε η Ιντερ βέβαια και κανένας δεν μπορεί να πει ανοιχτά κάτι τέτοιο.  Είναι σαφές όμως ότι έχουμε έναν πολύ νέο προπονητή και μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Το σημαντικό είναι λοιπόν είναι να πάρουμε την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και για αγωνιστικούς λόγους», εξήγησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μιλάνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.