«Όνειρο η επιστροφή στη Μίλαν»

Να επιστρέψει στη Μίλαν, ως προπονητής αυτή τη φορά, θέλει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, όπως τόνισε στους Ιταλούς.

Να επιστρέψει στη Μίλαν, ως προπονητής αυτή τη φορά, θέλει ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, όπως τόνισε στους Ιταλούς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι» έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χέρενφεϊν και όπως τονίζει το όνειρό του είναι να καθίσει στον πάγκο της Μίλαν στο μέλλον.

Αρχικά, ο Φαν Μπάστεν δήλωσε: «Έπαιξα ποδόσφαιρο σε τρεις ομάδες. Στην εθνική της χώρας μου, στον Άγιαξ και τη Μίλαν. Ως προπονητής έχω δουλέψει στις δύο από αυτές. Μόνο η Μίλαν μου λείπει. Ομολογώ πως ονειρεύομαι να καθίσω στον πάγκο της μια μέρα».

Επίσης, ο Ολλανδός τεχνικός υπογράμμισε: «Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα πίσω. Τα γήπεδα είναι παλιά, ο κόσμος που ασχολείται λιγοστεύει, οι ομάδες έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Τα στημένα παιχνίδια και οι κακές διαιτησίες έχουν ολοκληρώσει το κακό. Μόνο η Γιουβέντους δουλεύει σωστά. Θα πρέπει να γίνει μια. επανάσταση, ώστε το ιταλικό ποδόσφαιρο να επανέλθει στη θέση που είχε παλιότερα».

Τέλος, ο Φαν Μπάστεν δήλωσε: «Γνωρίζω το σύλλογο πολύ καλά. Ξέρω το περιβάλλον, τις εγκαταστάσεις, τον κόσμο. Είμαι φίλος με τους ανθρώπους της διοίκησης. Αν ερχόμουν, θα εργαζόμουν, όχι μόνο για το καλό της Μίλαν, αλλά ολόκληρου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάτε πως νιώθω λίγο. Ιταλός, μετά από όσα έζησα στο Μιλάνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.