Ο Μπεράρντι «εφιάλτης» της Μίλαν

Η κάκιστη σεζόν συνεχίστηκε την Κυριακή για τη Μίλαν, που έχασε 3-2 στην έδρα της Σασουόλο για την 36η αγωνιστική της Σέριε Α και έμεινε οριστικα΄εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

Η κάκιστη σεζόν συνεχίστηκε την Κυριακή για τη Μίλαν, που έχασε 3-2 στην έδρα της Σασουόλο για την 36η αγωνιστική της Σέριε Α και έμεινε οριστικα΄εκτός Ευρώπης για την επόμενη σεζόν.

«Εκτελεστής» της ομάδας του Πίπο Ιντσάγκι, ήταν για άλλη μία φορά ο Ντομένικο Μπεράρντι. Ο Ιταλός επιθετικός, δανεικός από τη Γιουβέντους, είχε πετύχει τέσσερα γκολ στο περσινό αντίστοιχο ματς και φέτος…αρκέστηκε στο χατ-τρικ, ωστόσο το πρώτο του γκολ σίγουρα θα συζητηθεί. 

Συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό ο παίκτης των γηπεδούχων επιχείρησε ένα σουτ που έδειχνε πως θα ήταν εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα της Μίλαν Ντιέγο Λόπες, ο οποίος όμως έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και με απεγνωσμένη προσπάθεια κατάφερε να τη σπρώξει εκτός εστίας. Ο διαιτητής γραμμής όμως απεφάνθη πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και έτσι η Σασουόλο άνοιξε το σκορ, με τους Ιταλούς να μιλούν για γκολ-φάντασμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 31′ ο Μπεράρντι έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «ροσονέρι» κάνοντας το 2-0. Η ομάδα του Ιντσάγκι πάντως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να μειώσει στο 33′ με τον Μποναβεντούρα, αλλά και να ισοφαρίσει στο 51′  με τον Άλεξ. Όμως κάθε πιθανότητα νίκης εξανεμίστηκε στο 57′ με τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ενώ ο Μπεράρντι έδωσε τη χαριστικη΄βολή στη Μίλαν κάνοντας το 3-2 στο 78′. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα λόγω  αποβολής του Σούσο με απ’ ευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, δείγμα του εκνευρισμού που επικρατεί στους «ροσονέρι»…

Τα αποτελέσματα (36η Αγωνιστική):

Σάββατο

Ίντερ – Γιουβέντους 1-2
Σαμπντόρια – Λάτσιο 0-1

Κυριακή 

Σασουόλο – Μίλαν 3-2
Αταλάντα – Τζένοα
Κάλιαρι- Παλέρμο
Βερόνα – Έμπολι
Τορίνο – Κιέβο
Ρόμα – Ουντινέζε

Δευτέρα 

Φιορεντίνα – Πάρμα
Νάπολι – Τσεζένα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.