Τόνι: «Θέλουμε τη νίκη με την Ρόμα»

Να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρόμα θέλει από τη Φιορεντίνα, ο Λούκα Τόνι.

Να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρόμα θέλει από τη Φιορεντίνα, ο Λούκα Τόνι. Ο Ιταλός επιθετικός υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και να διευρύνει το αήττητο σερί της, το οποίο έχει φτάσει τα εννέα ματς (έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Ο Τόνι δήλωσε για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Πάμε στη Ρώμη για να αποδείξουμε πως η μέχρι τώρα πορεία μας δεν είναι τυχαία. Το παιχνίδι με τη Ρόμα θα είναι ένα σημαντικό τεστ, που θα δείξει αν είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε κάτι σημαντικό φέτος. Στην προσπάθεια αυτή, θα είμαι και εγώ παρών και θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε καμία περίπτωση. Παίζουμε καλά και σε αυτό φαίνεται η δουλειά του Μοντέλα. Απλά, έτυχε να μην μπορέσουμε να νικήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως βρισκόμαστε σε καθοδική πορεία. Με τη Ρόμα θα δείξουμε πως είμαστε ακόμα δυνατοί».

Στην συνέχεια, ο 35χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που θα βρω τον Τότι και τον Ντε Ρόσι, με τους οποίους κέρδισα και ένα Μουντιάλ. Την παραμονή του αγώνα θα μιλήσουμε και θα αστειευτούμε για το παιχνίδι. Θα ζητήσω από τον Φραντσέσκο να παίξει. σωστά και να μην μας κάνει καμιά ζημιά. Θέλουμε να πετύχουμε μόνο νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα και να βρεθούμε στην κορυφή με τη διακοπή. Οι δυνατότητες υπάρχουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.