Αλέγκρι: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως το ντέρμπι με την Ίντερ μπορεί να περιμένει, ενώ υπογράμμισε πως το ματς απέναντι στη ρωσική ομάδα είναι αρκετά δύσκολο και κρύβει κινδύνους.

Αρχικά, ο Αλέγκρι τόνισε για το ματς της Αγίας Πετρούπολης: «Δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη όσα ακούγονται για μια επικείμενη απόλυση. Έχω συνηθίσει να είμαι υπό αμφισβήτηση. Αυτό που μετράει τώρα είναι το ματς με τη Ζενίτ. Μετά την ισοπαλία με την Άντερλεχτ τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παλέψουμε για αυτό».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός των «νερατζούρι» υπογράμμισε: «Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστεί. Οι παίκτες της και ο προπονητής της είναι ικανότατοι και ξέρω πως θα παίξει για τη νίκη. Το ματς θα είναι δύσκολο. Μας περιμένει μια μεγάλη μάχη».

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε για το ντέρμπι με την Ίντερ: «Βγάλτε από το μυαλό σας το ντέρμπι. Αργεί ακόμα. Πρέπει να ρίξουμε όλη μας την προσοχή και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στο παιχνίδι του Champions League. Αυτό ζητώ από όλους. Χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκη μετά την απώλεια που είχαμε στο Σαν Σίρο. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα για την πρόκριση. Την Ίντερ θα την σκεφτούμε από την Πέμπτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.