Προθεσμία ως τις 5 Ιανουαρίου

Η Αταλάντα και ο Κριστιάνο Ντόνι έλαβαν προθεσμία ως τις 5 Ιανουαρίου για να καταθέσουν υπομνήματα στο ιταλικό Αθλητικό Δικαστήριο, σχετικά με τα νέα στοιχεία για παράνομο στοιχηματισμό.

Η Αταλάντα και ο Κριστιάνο Ντόνι έλαβαν προθεσμία ως τις 5 Ιανουαρίου για να καταθέσουν υπομνήματα στο ιταλικό Αθλητικό Δικαστήριο, σχετικά με τα νέα στοιχεία που εμφανίστηκαν στη δεύτερη σειρά ερευνών από την κατηγορούσα αρχή της Κρεμόνα για παράνομο στοιχηματισμό.

Στο πεδίο των διαφορών μεταξύ Αταλάντα/Ντόνι και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που τιμώρησε με αφαίρεση 6 βαθμών την ομάδα του Μπέργκαμο και αποκλεισμό 3,5 ετών τον ποδοσφαιριστή, το Διαιτητικό Δικαστήριο εντόπισε «νέα στοιχεία, τα οποία φαίνονται σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να καλυφθούν ή άλλες διαδικασίες που ενδέχεται να επηρεάσουν τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματα που έχουν ήδη κατατεθεί από τους διάδικους».

Όπως λοιπόν επισημαίνεται σχετικά, πρέπει να δοθεί στις δύο πλευρές «χρόνος για να εξηγήσουν τη θέση τους σχετικά με τις επιπτώσεις αυτών των γεγονότων στις διαιτητικές διαδικασίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.