Δια περιπάτου και με Μπαλντέ η Ίντερ (video)

Η Ίντερ επικράτησε με 3-0 της Φροζινόνε σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Serie A και έπιασε τη Νάπολι στην 2η θέση έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο. Πρωταγωνσιτής ο Μπαλντέ. Έφτασε τα 200 παιχνίδια στην Serie A ο Ικάρντι.

Ο Ναϊνγκολάν απείλησε πρώτος τον τερματοφύλακα Σπορτιέλο στο 4ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες και μετά από σέντρα ακριβείας του Πολιτάνο έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ. Στο 10ο λεπτό ο Αργεντινός επιθετικός τροφοδότησε τον Μπαλντέ που από πλάγια θέση στην περιοχή, πρώτα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και στη συνέχεια με σουτ με το αριστερό άνοιξε το σκορ σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τηνΊντερ στο πρωτάθλημα.
Η Φροζινόνε επιχείρησε να απειλήσει, το έκανε με κεφαλιά του Σιοφάνι στο 25′ και σουτ του Τσίμπσα έξω από την περιοχή στο 31′ χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Χαντάνοβιτς.
Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ήρθε στις καθυστερήσεις με ωραίο βολές του Ναϊνγκολάν στην κίνηση μετά απ΄οπάσα του Μπαλντέ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Σιοφάνι με κεφαλιά έβαλε δύσκολα στον Χαντάνοβιτς στο 53ο λεπτό στην πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου.
Η Ίντερ στην πρώτη δική της καλή στιγμή στην επανάληψη σκόραρε, όταν ο Μπαλντέ βρήκε με ωραία σέντρα στην περιοχή τον Μαρτίνες κι εκείνος με το 2ο γκολ του στο πρωτάθλημα πέτυχε με κεφαλιά το 2-0 στο 57′.
Ο ίδιος παίκτης έφτασε κόντρα στο γκολ στο 67 σε φάση που ο Σπορτιέλο έδιωξε με τα πόδια, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπαλντέ με ωραίο πλασέ μετά την εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Πολιτάνο στο 82′.
Ο Ικάρντι πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και πραγματοποίησε την 200η συμμετοχή του στην Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.