Ρονάλντo: “Ίσως και να λείπω στον Μέσι”

Ο Ρονάλντο όχι μόνο ολοκλήρωσε μια εννιάχρονη σχέση με τη Μαδρίτη το καλοκαίρι αλλά και την προσωπική του αγωνία για την άτυπη «κόντρα» του με τον Μέσι, για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ρονάλντο όχι μόνο ολοκλήρωσε μια εννιάχρονη σχέση με τη Μαδρίτη το καλοκαίρι αλλά και την προσωπική του αγωνία για την άτυπη «κόντρα» του με τον Μέσι, για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Μπορώ να πω ότι η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έπαιξα», δήλωσε στη Gazzetta dello Sport.
«Εδώ είμαστε μια ομάδα. Κάποιοι παίκτες αισθάνονται καλύτεροι από άλλους σε άλλα κλαμπ, ενώ εδώ σε αυτό το «σκάφος» όλοι κωπηλατούν με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε όλοι ταπεινοί και θέλουμε να κερδίζουμε.

Ευτυχισμένος στη Γιουβέντους αισθάνεται ο Ρονάλντο

Αν ο Ντιμπάλα ή ο Μάντζουκιτς δεν σκοράρουν, εξακολουθείς να τους βλέπεις ευτυχισμένους και με αμοιβαίο σεβασμό. Για μένα είναι όμορφο αυτό, μπορώ να αισθανθώ τη διαφορά.
Και οι παίκτες της Ρεάλ είναι και ταπεινοί, αλλά εδώ αισθάνομαι ότι είναι περισσότερο. Είναι πολύ διαφορετικό από τη Μαδρίτη και εδώ είναι σαν μία πολύ καλή οικογένεια.

Θέλει να γράψει ιστορία και στο Τορίνο ο Πορτογάλος

Το παρελθόν έχει περάσει. Τώρα θέλω να κερδίσω τα πάντα με την Γιουβέντους, πρέπει να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Αν έπαιζα απέναντι στην Ρεάλ, θα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου.

Έχω δει να γράφετε για τον ΧάμεςΡοντρίγκες, για τον Μπέιλ, για τον Ασένσιο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, η Γιουβέντους δεν χρειάζεται άλλους παίκτες. Πρέπει να μιλήσετε με τον Πρόεδρο για αυτό. Όσον αφορά το μέλλον, δεν ξέρω. Σε ότι αφορά στον Μαρσέλο, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε καλούς παίκτες και ο Mαρσέλο είναι ένας από αυτούς.

Δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ σε τίποτα με τον Αλέγκρι μόνο σε παιχνίδια με τους Ντιμπάλα, Mάντζουκιτς και Kεντίρα. Κερδίζω στο 99 τοις εκατό των περιπτώσεων, ίσως λίγα ευρώ ή ένα μπουκάλι κρασί.

Aνοικτή πρόσκληση νε έρθει στην Ιταλία απηύθυνε στον Μέσι ο Ρονάλντο

Έχω δημιουργήσει μια συλλογή από τρία μπουκάλια και 200-300 ευρώ στο γυμναστήριο! Όσο για τον Mέσι, ίσως να του λείπω. Έχω παίξει στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία και την εθνική μου ομάδα, ενώ εκείνος είναι ακόμα στην Ισπανία. Ίσως να με χρειάζεται περισσότερο ..
 Για μένα, η ζωή είναι μια πρόκληση, μου αρέσει και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους. Θα ήθελα να έρθει στην Ιταλία μια μέρα. Ελπίζω να δεχτεί την πρόκληση σαν κι εμένα, αλλά αν είναι ευτυχισμένος εκεί τότε θα το σεβαστώ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ένας καλός άνθρωπος, αλλά δεν μου λείπει τίποτα από την Ισπανία. Αυτή είναι η νέα μου ζωή και είμαι χαρούμενος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.