Σασουόλο-Σπέτσια 1-2: Ανατροπή με…κόρνερ (hls)

Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν στην έδρα της Σασουόλο μολονότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στηριζόμενοι στις στατικές φάσεις.

Αμφότερες οι ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του “Μαπέι” αναζητώντας μια νίκη-ανάσα, καθώς εσχάτως δεν είχαν επιτυχίες με τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι και να έχουν οριζόντιο δοκάρι στο 17′ με σέντρα-σουτ του Βέρντε.

Στην πρώτη καλή στιγμή του το σύνολο του Ντε Τσέρμπι βρήκε δίχτυα, μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και τον Καπούτο να φτάνει τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 10 στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι σε νεοπροβιβασθείσες ομάδες.

Όμως, η ομάδα του Ιταλιάνο (έχει το 67% των βαθμών της εκτός έδρας) έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία στο 39′ μετά το κόρνερ του Μπαστόνι και την κεφαλιά του Έρλιτς. 

Η νίκη για τη Σπέτσια (5η συνολικά, 4η εκτός έδρας) ήρθε στο 78′ με τον Γκιασί, ύστερα από κόρνερ του Μπαστόνι και κεφαλιά του Ισμαΐλι. 

Η Σασουόλο (στον πάγκο έμεινε ο Κυριακόπουλος) εντός του 2021 έχει μόλις μία νίκη σε 8 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αυτή ήταν η πρώτη ήττα των “νεροβέρντι” από τη Σπέτσια σε 6 αγώνες. 

Σασουόλο (4-2-3-1): Κονσίλι, Μούλντουρ, Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο, Όμπιανγκ (82′ Μανιανέλι), Λοκατέλι (αρχ.), Τραορέ (64′ Ντεφρέλ), Τζούριτσιτς (64′ Μπεράρντι), Μπογκά (39′ Χάρασλιν 82′ Ρασπαντόρι), Καπούτο

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

Σπέτσια (4-3-3): Προβεντέλ, Βινιάλι, Έρλιτς, Τέρτσι (αρχ.) (53΄ Ισμαΐλι), Μπαστόνι, Ρίτσι, Σένα (90′ Ακάμπορα), Ματζόρε (90′ Σαμπό), Βέρντε (64′  Ντιέγκο Φαρίας), Αγουδέλο, Γκιασί

Προπονητής: Βιντσέντσο Ιταλιάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.