Ισοπαλία με σφυρίγματα στο Φρίουλι… (video)

Το ισόπαλο 1-1 στο «Ντάτσια Αρίνα» κρίνεται ως ένα μεγάλο βαθμό δίκαιο με βάση τα όσα έδειξαν η Ουντινέζε με την Φροζινόνε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μαντραγκόρα και ο Τσιάνο ισοφάρισε με πέναλτι στο 61'

Όσο κι αν μην ταιριάζει με τις διαφορές ποιότητας και εμπειριών των ομάδων που έπαιξαν απόψε στο Ούντινε, το ισόπαλο 1-1 στο «Ντάτσια Αρίνα» του Φρίουλι κρίνεται ως ένα μεγάλο βαθμό δίκαιο με βάση τα όσα έδειξαν η Ουντινέζε με την Φροζινόνε φεύγοντας αμφότερες μάλλον απογοητευμένες από την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Ούντινε ήθελε μια νίκη – ανάσα έτσι όπως νιώθει την βαθμολογική «θέρμη» της ζώνης του υποβιβασμού ενώ η Φροζινόνε με τον νεοφερμένο τεχνικό  Μάρκο Μπαρόνι στον πάγκο της είχε, ειδικά στο β’ μέρος, το απαιτούμενο ποδοσφαιρικό θράσος προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη αλλά της έλλειπε αυτό το «κάτι» για να τα καταφέρει…

Σε ένα σημείο όπου δεν ήταν ανώτερη η Ουντινέζε προηγήθηκε με γκολ του Μαντραγκόρα στο 33ο λεπτό. Λίγο μετά ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων, Τσιάνο με ένα σουτ από 30 μέτρα άφησε «άγαλμα» τον γκολκίπερ Μούσο όμως η μπάλα βρήκε τη ρίζα του δοκαριού των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη η Ουντινέζε προσπάθησε να αξιοποιήσει τους πιο ανοιχτούς χώρους, έτσι όπως θέλησε να αντιδράσει η αντίπαλός της.
Ο Ντε Πόλ, μακριά από τον καλό εαυτό του σπατάλησε δύο αντεπιθέσεις σουτάροντας άστοχα και στο 58ο λεπτό ήρθε η ανατροπή των μέχρι τότε δεδομένων.

Ο διαιτητής Πάολο Βαλέρι με τη βοήθεια του VAR έκριναν πως υπήρξε επαφή όταν ο νεοεισελθόντας Πιναμόντι «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Νιγηριανού αμυντικού Εκόγκ στο ύψος της μικρής περιοχής των γηπεδούχων.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιάνο ενώ στη  συνέχεια η Φροζινόνε έδειξε πιο αποφασιστική όμως χωρίς τις αξιόπιστες επιλογές στην γραμμή κρούσης δεν έφτασε στο κάτι παραπάνω.. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.