Serie A: Σκέψεις για Final ”8”

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά τα αυξημένα κρούσματα με αποτέλεσμα να συζητιούνται εναλλακτικές λύσεις.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά τα αυξημένα κρούσματα με αποτέλεσμα να συζητιούνται εναλλακτικές λύσεις. Στα πρωταθλήματα της Ιταλίας έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα πολλά θετικά κρούσματα κορωνοϊού με την ομοσπονδία να σκέφτεται λύσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος σε περίπτωση που αυξηθούν κι’ άλλο.

Την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε το παιχνίδι της Τζένοα με τη Τορίνο, όπου 14 μέλη της πρώτης βρέθηκαν θετικά σε Covid – 19 και λίγο αργότερα η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Νάπολι, με τους Ζιελίνσκι και έναν εκ των βοηθών του Τζενάρο Γκατούζο να ασθενούν.

Η Serie A σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης σκέφτεται τη μείωση των παιχνιδιών και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να προγραμματιστούν Play Off και Play Out, ενώ ένα ακόμα σενάριο που εξετάζεται  είναι η διοργάνωση ενός Final ”8”,όπως έγινε πρόσφατα στο Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.