Ιμόμπιλε: Να γεράσω στη Λάτσιο

Ο επιθετικός της Λάτσιο και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη Τσίρο Ιμόμπιλε, αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει για πάντα στη Ρώμη.

Ο επιθετικός της Λάτσιο και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη Τσίρο Ιμόμπιλε, αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει για πάντα στη Ρώμη. Ο 30χρονος αναδείχθηκε φυσικά και πολυτιμότερος παίκτης του συλλόγου…

Ο Ιταλός επιθετικός των ”λατσιάλι” πέτυχε 36 γκολ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αργεντινού Γκονσάλο Ιγουαΐν που είχε σημειώσει με την φανέλα της Νάπολι (2015-2016). Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα από την Ιταλία ανέφεραν πως ο Ιμόμπιλε επιθυμεί να ενταχθεί στον σύλλογο από όπου και κατάγεται, την Νάπολι, ο ίδιος όμως έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους οπαδούς της Λάτσιο με δηλώσεις που έκανε στην Corriere dello Sport.

”Σκοπεύω να δεσμευτώ με τη Λάτσιο για πάντα. Η ανανέωση του συμβολαίου θα είναι για τρία χρόνια, οπότε θα λήξει το 2025, όταν θα είμαι πλέον 35 ετών. Η αλήθεια είναι πως πριν μετακομίσω στη Λάτσιο από το Τορίνο, είχα επαφές με τη Νάπολι, αλλά για διάφορους λόγους δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Η Νάπολι είναι η πόλη που γεννήθηκα. Θα την ακολουθώ για πάντα, αλλά αυτό που μου έχει δώσει η Λάτσιο είναι ανεκτίμητης αξίας”.

Θυμηθείτε εδώ τα γκολ από το πρώτο κανόνι της Serie A για την σεζόν 2019-2020!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.