Πάρμα – Νάπολι 2-1: Δύο πέναλτι και επιτέλους νίκη (vid)

Η Πάρμα νίκησε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και πήρε τρεις βαθμούς με πέναλτι των Καπράρι (45+) και Κουλουσέφσκι (86').

Η Πάρμα νίκησε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και πήρε τρεις βαθμούς με πέναλτι του Καπράρι (45+) και του Κουλοσέφκσι (86′).

Η Νάπολι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο απείλησε πρώτη μόλις στο 4ο λεπτό με τον Πολιτάνο. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και την Πάρμα να αγγίζει το γκολ στο 30ο λεπτό με τον Σιλιγκάρντι που είδε την προσπάθεια του να σταματάει στη γραμμή ο Ντι Λορέντσο. Στις καθυστερήσεις ο Φαμπιάν Ρούι έκανε πέναλτι στον Γκράσι και ο Καπράρι από την άσπρη βούλα νίκησε τον Μέρετ (1-0, 45+).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Νάπολι κέρδισε πέναλτι με τον Φαμπιάν Ρουίθ να σουτάρει πάνω στο χέρι του Γκράσι και τον Ινσίνιε να ισοφαρίζει με το 7ο φετινό του γκολ. Η Νάπολι έπαιξε στο μισό γήπεδο την Πάρμα και πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Ο Κουλουσέφκι μπήκε στη περιοχή με τον διαιτητή να βλέπει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κουλιμπαλί και ο Σουηδός που ανέλαβε την εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα στην Πάρμα (2-1, 86ο λεπτό). Η Νάπολι προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά μάταια καθώς στην μεγαλύτερη ευκαιρία της μέχρι το φινάλε, το σουτ του Γιουνές έφυγε ψηλά.

Πάρμα (Ντ’Αβέρσα): Σέπε, Πετσέλα, Άλβες, Ντερμάκου, Νταρμιάν, Μπούργκμαν, Γκράσι (62′ Μπαριλά), Κούρτιτς (75′ Ιακοπόνι), Καπράρι (75′ Ζερβίνιο), Σιλιγκάρντι (59′ Κουλουσέφσκι), Καραμό (62′ Ινγκλέζε)

Νάπολι (Γκατούζο): Μέρετ, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Άλαν (65′ Ελμάς), Ντέμε (86΄Λομπότκα) Φαμπιάν Ρουίθ (77′ Ζιελίνσκι), Λοσάνο (86′ Γιουνές), Πολιτάνο (65′ Καγεχόν), Ινσίνιε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.