Ρόμα: Θέλει Μίλικ, δίνει Ουντέρ, πουλάει Τζέκο

Η Ρόμα ετοιμάζεται να αγοράσει τον Αρκαντιους Μίλικ από τη Νάπολι και να δώσει τον Τζενγκίζ Ουντέρ, ενώ προσπαθεί να πουλήσει και τον Έντιν Τζέκο στην Ίντερ.

Η Ρόμα ετοιμάζεται να αγοράσει τον Αρκάντιους Μίλικ από τη Νάπολι και να δώσει τον Τζενγκίζ Ουντέρ, ενώ προσπαθεί να πουλήσει και τον Έντιν Τζέκο στην Ίντερ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι φήμες για τις κινήσεις των συλλόγων στη Serie A οργιάζουν καθημερινά, με τους συλλόγους να έχουν αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό της ερχόμενης χρονιάς. 

Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως νούμερο ένα στόχος για τους Ρωμαίους είναι ο Πολωνός επιθετικός της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος ενδιαφέρει επίσης τις Γιουβέντους, Μίλαν, Τότεναμ και Άρσεναλ. Η Ρόμα προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι που απαιτεί 50 εκατομμύρια, να παραχωρήσει τον Μίλικ και να ξεφορτωθεί τον Τούρκο Ουντέρ που είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο. Ο προπονητής των ”παρτενοπέι” είχε αναφερθεί προ ημερών στην περίπτωση του Μίλικ λέγοντας πως δεν θα τον κρατήσει ο σύλλογος με το ζόρι.

Σε ότι αφορά στον Έντιν Τζέκο, που βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία (34), η Ρόμα θέλει να τον πουλήσει στην Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να έχει ενδιαφερθεί για τον Βόσνιο επιθετικό στο παρελθόν. Ο Τζέκο στην εφετινή σεζον έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δώσει 10 ασίστ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των ”τζαλορόσι”, με την Corriere dello Sport να αναφέρει πως η τιμή του Βόσνιου αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.