Νάπολι: Υπογράφει ο Οσίμχεν

Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Οσίμχεν, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νάπολι μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Οσίμχεν, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νάπολι μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον μάνατζερ του επιθετικού της Λιλ, φαίνεται να λύθηκε και ο Οσίμχεν είναι έτοιμος να μετακομίσει από το γαλλικό βορρά στο νότο της Ιταλίας. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή προσπαθούσε να εξασφαλίσει κάποια έξτρα μπόνους με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και να χαλάσει η συμφωνία την περασμένη εβδομάδα. Ο μάνατζερ απολύθηκε και οι διαπραγματεύσεις άρχισαν ξανά.

Ιταλικά και γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι τελικές συζητήσεις γίνονται σήμερα (14/7) και αύριο (15/7) αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, στο γιοτ του προέδρου της Λιλ, Ζεράρ Λόπεζ, που έχει αράξει στις ακτές της Σαρδηνίας. Η μεταγραφή, σύμφωνα με τελευταίο άρθρο της γαλλικής L’Equipe θα κοστίσει 81 εκατομμύρια ευρώ για τους κυπελλούχους Ιταλίας, ενώ η Corriere dello Sport επιμένει πως η Νάπολι θα πληρώσει 50 εκατομμύρια συν τον Άνταμ Ουνάς ώστε να καλύψει την διαφορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.