Λάτσιο: Θέλει Ατσέρμπι μέχρι τέλους

Ο σύλλογος της Ρώμης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2024.

Ο σύλλογος της Ρώμης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2024.

Η Λάτσιο έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι θέλοντας να τον κρατήσει στην αιώνια πόλη για ακόμα τέσσερα χρόνια. Ο 32χρονος από το περασμένο καλοκαίρι που προσγειώθηκε στη Ρώμη, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της Λάτσιο συμμαζεύοντας την άμυνα του Σιμόνε Ινζάγκι.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από διάφορους συλλόγους στην Ιταλία, με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είναι διατεθειμένος να του αυξήσει τις απολαβές για να επεκτείνει το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο του 2023. Η Λάτσιο ετοιμάζει πρόταση με ετήσιες απολαβές 2.5 εκατομμύρια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όταν ο Ατσέρμπι θα πατήσει τα 36, με σκοπό να κόψει τον ”βήχα” από ομάδες όπως η Ίντερ που τον γλυκοκοιτάζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.