Με άγχος στην τετράδα η Λάτσιο (video)

Χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση, η Λάτσιο νίκησε δύσκολα 1-0 την Έμπολι! Για δεύτερο συνεχόμενο ματς τη νίκη έδωσε ο Καϊσέδο! Οι Ρωμαίοι προσπέρασαν Ρόμα, Αταλάντα και Μίλαν και μπήκαν στην τετράδα... προσωρινά!

Χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση, η Λάτσιο νίκησε δύσκολα 1-0 την Έμπολι! Για δεύτερο συνεχόμενο ματς τη νίκη έδωσε ο Καϊσέδο! Οι Ρωμαίοι προσπέρασαν Ρόμα, Αταλάντα και Μίλαν και μπήκαν στην τετράδα… προσωρινά!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι είχε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς έδινε το τρίτο παιχνίδι σε οκτώ ημέρες. Αποτέλεσμα η έλλειψη οργάνωσης και μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία. Οι καλές φάσεις λιγοστές και στις δύο εστίες καθώς η Έμπολι έφτανε στην περιοχή αλλά δεν είχε τρόπο να βάλει σωστά την μπάλα μέσα σε αυτήν.

Όλα κρίθηκαν από ένα λάθος! Ο τερματοφύλακας της Έμπολι, Πρόβεντελ με την ομάδα υπό πίεση αποφάσισε να κάνει κοντρόλ στην περιοχή του… κακό κοντρόλ! Ο Καϊσέδο του πήρε την μπάλα και ο Πρόβεντελ τον ανέτρεψε.

Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ σκόραρε στο 42ο λεπτό και έκανε την διαφορά στο ματς καθώς η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο! Η Λάτσιο με το τρίποντο μπήκε στην πρώτη τετράδα και περιμένει να δει τι θα κάνουν Ρόμα, Αταλάντα και Μίλαν για να δει που θα βρίσκεται στο τέλος της 23ης αγωνιστικής.

ΛΑΤΣΙΟ : Στρακόσα – Μπάστος, Ατσέρμπι, Ράντου – Ρόμουλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (58′ Κατάλντι), Λέιβα, Μπερίσα (77′ Μπάντελ), Κορέα, Καϊσέδο (84′ Νέτο)

ΕΜΠΟΛΙ : Πρόβεντελ – Βέσελι, Σιλβέστρε, Ντελ’Ορκο – Ντι Λορέντσο, Κρούνιτς, Μπενασέρ, Τραορέ (69′ Άκουα), Πασκουάλ (88′ Μιτσελίτζε) – Καπούτο, Φαρίας (51′ Ομπερλέν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.