Και τώρα η Σεβίλη

Η Γιουβέντους νίκησε άνετα με 3-0 την Πεσκάρα, συνέχισε ακάθεκτη στην κορυφή της Σέριε Α και μπορεί να αφοσιωθεί στον «τελικό πρωτιάς» στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεβίλη.

Η Γιουβέντους νίκησε άνετα με 3-0 την Πεσκάρα, συνέχισε ακάθεκτη στην κορυφή της Σέριε Α και μπορεί να αφοσιωθεί στον «τελικό πρωτιάς» στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεβίλη. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε τη δυνατότητα στον 16χρονο Μόιζε Κιν να κάνει ντεμπούτο στο ιταλικό πρωτάθλημα μπαίνοντας σαν αλλαγή στο 84′ στη θέση του Μάντζουκιτς, αλλά οι «μπιανκονέρι» είχαν «καθαρίσει» το ματς από πολύ νωρίτερα.

Με τον Κεντίρα να έχει ανοίξει το σκορ από το 26′, ο Κροάτης επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της Κυρίας στο 63′ και ο Ερνάνες με ωραίο μακρινό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 69′. Είναι η τέταρτη διαδοχική νίκη για την νταμπλούχο Ιταλίας, η οποία αύξησε προσωρινά τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρόμα στους 7 βαθμούς.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Νέτο, Λίχτσταϊνερ (25′ Κουαδράδο), Εβρά, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ρουγκάνι, Κεντίρα (71′ Στουράρο), Ερνάνες, Ασαμόα, Ιγουαΐν, Μάντζουκιτς (84′ Κιν)

Πεσκάρα (Όντο): Μπιτζάρι, Καμπανιάρο (46′ Βιτουρίνι), Κρεσέντζι, Ζούπαριτς, Μπιράγκι, Τζαμπάνο, Μεμουσάι, Μπρούγκμαν, Κριστάντε (76′ Μπρούνο), Πετινάρι (65′ Πέπε), Καπράρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.