Ουντινέζε-Νάπολι 1-1: “Έμφραγμα” στο 92′

Με γκολ του Ισαάκ Σαξές το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ουντινέζε θα πάρει πολύτιμο βαθμό με την Νάπολι, στην μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγοορία.

Ουντινέζε και Νάπολι αναμετρήθηκαν στο Φρίουλι στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A. Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τις δύο ομάδες-οι γηπεδούχοι για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη- η πρωταθλήτρια είχε τον Βίκτορ Οσιμέν στις τάξεις της, που με δικό του γκολ της έδωσε το προβάδισμα, αλλά ο Ισαάκ Σαξές “έσωσε” το βαθμό στους γηπεδούχους, κάνοντας το τελικό 1-1.

Στους 51 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Αντρέα Καλτσόνα, που βρίσκεται στο -5 από την έβδομη θέση και τη Λάτσιο, που οδηγεί στους ομίλους του Europa League. Στους 3 ανέβηκε η Ουντινέζε, που παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στο -1 από την Έμπολι.

Το ματς

Η Νάπολι είχε την κυριαρχία της κατοχής, με την Ουντινέζε να περιμένει ώστε να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν η αλληλοεξουδετέρωση των δύο ομάδων, καθώς καμία δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Χαρακτηριστικά στο 30′ η κατοχή ήταν 25-75 αλλά χωρίς σουτ στο στόχο. Στο 34′ οι γηπεδούχοι θα κάνουν την μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, με το σουτ του Λούκα να διώχνει η άμυνα των Ναπολιτάνων. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τον σκορ να είναι 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι θα πιέσει και θα ανοίξει το σκορ στο 51′. Μετά από ανέβασμα του Ντι Λορέντσο, ο Πολιτάνο θα πάρει τη μπάλα και θα κάνει σέντρα στη “καρδιά” της περιοχής. Εκεί βρίσκεται ο Όσιμεν, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά θα κάνει το 1-0. Αμέσως μετά, ο Καναβάρο θα προχωρήσει σε αλλαγές για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική. Και πράγματι, Σάμαρτζιτς και Ζαράγκα απείλησαν για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να σκοράρουν. πέρα όμως από ένα μικρό ξέσπασμα, η Νάπολι ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 80′ έκανε το 0-2, ξανά με τον Οσιμέν. Όμως το VAR υπέδειξε τον Νιγηριανό σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Έτσι, φτάνουμε στο 92′ με την Ουντινέζε πιέζει και μετά από ένα γέμισμα στην περοχή, ο Κρίστενσεν να παίρνει την κεφαλιά, τη μπάλα να καταλήει στον Σαξές, ο οποίος με ωραίο τελείωμα θα ισοφαρίσει σε 1-1. Σκορ που θα παραμείνει μέχρι το τέλος.

Ουντινέζε (Καναβάρο): Οκόγιε, Φερέιρα, Μπιγιόλ, Κρίστενσεν, Εζιμπούε (69′ Εμποσέλε), Γουάλας, Ζαράγκα, Καμαρά (Ζεμούρα), Σάμαρτζιτς, Μπρένερ (54′ Σαξές), Λούκα (54′ Ντέιβις)

Νάπολι (Καλτσόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Ολιβέρα, Ανγκισά, Καζούστ (73′ Τραορέ), Λομπότκα, Λίστρεμ (81′ Ενγκόνγκ), Πολιτάνο, Οσιμέν (88′ Σιμεόνε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.