Νάπολι – Φροζινόνε 2-2: Επέστρεψαν Σπαλέτι και…γκέλες! (highlights)

Η Νάπολι επέστρεψε στις γκέλες, παραχωρώντας ισοπαλία στη Φροζινόνε για την 32η Αγωνιστική της Serie A και έχασε έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης.

Στιγμή της ημέρας, αναμφίβολα, η επιστροφή του Λουτσιάνο Σπαλέτι, για πρώτη φορά στο «Μαραντόνα», από την ημέρα που άφησε τη Νάπολι. Η εξέδρα, αποθέωσε τον προπονητή που οδήγησε πέρσι τους «παρτενοπέι» στο «σκουντέτο» και αυτός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Εντός αγωνιστικού χώρου όμως, οι Ναπολιτάνοι, επέστρεψαν στις απώλειες βαθμών και έχουν μόνο μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές.

Η Φροζινόνε από την άλλη, μπορεί να έμεινε 11η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, αλλά έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή.

Oι γηπεδούχοι έκαναν την ιδανική αρχή στο ματς, καθώς στο 16ο λεπτό, ο Πολιτάνο μπήκε από δεξιά και με ωραία εκτέλεση με το αριστερό, άνοιξε το σκορ.

Η Φροζινόνε όμως αντεπιτέθηκε και στο 28′ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Τσεντίρα (ανήκει στη Νάπολι αλλά παίζει δανεικός στη σημερινή της αντίπαλο) ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ραχμάνι. Ο Σουλέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μερέτ είχε «απάντηση».

Στο 50ό λεπτό πάντως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μερέτ να κάνει λάθος αυτή τη φορά υπό πίεση και τον Τσεντίρα να μην αστοχεί από κοντά.

Τη λύση στους «παρτενοπέι», έδωσε στο 63′ ο Οσίμχεν, σκοράροντας από κοντά μετά από φάση διαρκείας.

Ήταν όμως μόνο προσωρινή, καθώς στο 73′, η Φροζινόνε ισοφάρισε για δεύτερη φορά: ο Ζορτέα από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Τσεντίρα αφύλακτος, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας πρώτη φορά δύο γκολ στον ίδιο αγώνα Serie A.

Στο 83′ μάλιστα, τα «καναρίνια», έφτασαν πολύ κοντά στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους, όταν ο Σεκ, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Μερέτ του είπε «όχι».

Στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο νεοεισελθών Σιμεόνε, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για χιλιοστά και να την στείλει στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του Ντι Λορέντσο.

Το άσχημο απόγευμα της Νάπολι, ολοκληρώθηκε στο 90+7′, με τον Ρούι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νάπολι (Καλτσόνα): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Όστιγκαρντ, Ρούι – Ανγκισά (85′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (79′ Καζίστ) – Πολιτάνο (77′ Ρασπαντόρι), Οσίμχεν, Κβαρατσχέλια.
Φροζινόνε (Ντι Φραντσέσκο): Τουράτι – Οκόλι, Ρομανιόλι, Λιρόλα – Zoρτέα (90+5′ Λουσουάρντι) Μπαρεντσέα, Ματσιτέλι (90+5′ Τζέλι), Βαλέρι – Σουλέ (78′ Σεκ), Μπρεσιανίνι (78′ Ρεϊνίερ) – Τσεντίρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.