Λάτσιο-Σαλερνιτάνα 4-1: Άνετη κι ωραία συνεχίζει προς την Ευρώπη (videos + highlights)

Εύκολη νίκη της Λάτσιο επί της ουραγού Σαλερνιτάνα με 4-1.

Λάτσιο και Σαλερνιτάνα αναμετρήθηκαν στο “Ολίμπικο” για την 32η αγωνιστική της Serie A. Μετά από ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο, η Λάτσιο πήρε προβάδισμα ασφαλείας με 3-1 στο ημίχρονο, με τον Ίσακσεν να βάζει το “κερασάκι στη τούρτα” για το τελικό 4-1.

Ο Μανδάς αγωνίστηκε για τους γηπεδούχους, οι Μανωλάς και Πασαλίδης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Στους 49 ανέβηκαν οι “λατσιάλι“, που παραμένουν στο κυνήγι του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στους 14 έμεινε η ουραγός Σαλερνιτάνα.

Το ματς

Το απιχνίδι ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν συνδυαστικά 3 γκολ μέσα σε 17 λεπτά. Την αρχή έκανε η Λάτσιο, η οποία προηγήθηκε με δύο τέρματα. Στο 7′ άνοιξε το σκορ ο Φελίπε Άντερσον με τον Βετσίνο να διπλασιάζει το προβάδισμα των “λατσιάλι” επτά λεπτά αργότερα.

Στο 16′ η Σαλερνιτάνα μείωσε σε 2-1 χάρη σε κεφαλιά του Τσαούνα, ο οποίος κέρδισε τον Μανδά.

Στο 35′ η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ανέκτησε το προβάδισμα τρων δύο τερμάτων της ξανά με τον Φελίπε Άντερσον. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για να κάνει το 3-1 μετά την ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο. Το 3-1 θα είναι το σκορ του πολύ χορταστικού ημιχρόνου στη Ρώμη.

Ο Στεφάνο Κολαντουόνο έριξε τον Μανωλά στην ανάπαυλα (και κράτησε τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στον πάγκο), με τον Έλληνα στόπερ να περιορίζει τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Ο Γκούσταβ Ίσακσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87′ για την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ που επιστρέφει στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Λάτσιο (Τούντορ): Μανδάς, Γκαμπαρόν, Καζάλε, Χίλα, Μάρουσιτς, Βετσίνο, Καμάντα, Λατσάρι, Άντερσον, Λουίς Αλμπέρτο, Καστεγιάνος

Σαλερνιτάνα (Κολαντουόνο): Κοστίλ, Γκιομπέρ, Μπόατενγκ, Πιρόλα, Τζανόλι, Κουλιμπαλί, Ματζόρε, Μπράνταριτς, Καντρέβα, Τσαούνα, Ικουεμέσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.