Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-0 : Έπεισε και μένει στο δρόμο των “αστεριών” (highlights)

Η Γιουβέντους με μια από τις πιο πειστικές και σοβαρές εμφανίσεις μέσα στο 2024 νίκησε με το "φτωχό" 1-0 την Φιορεντίνα δείχνοντας πως άξιζε κάτι καλύτερο., αλλά αξίζει μια θέση στην κορυφή της Serie A

Eίχε πολύ καιρό να κάνει ένα τόσο καλό ξεκίνημα σε ματς η Γιουβέντους. Κατάφερε από το πρώτο λεπτό να περιορίσει τους χώρους στους «Βιόλα» και πριν φτάσει στο ένα και μοναδικό γκολ από τον Γκάτι στο 21’, έπειτα από γέμισμα του Κόστιτς και κεφαλιά του Μπρέμερ στο δοκάρι, είχαν προηγηθεί ένα ακυρωθέν γκολ του Βλάχοβιτς στο 12’ ως οφσάιτ και μια κεφαλιά του Μπιράγκι στο δοκάρι επτά λεπτά αργότερα! Στην συνέχεια της φάσης ο Μπρέμιερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιτ!
Στο 32’ ακυρώθηκε άλλο ένα γκολ της Γιουβέντους! Σέντρα του Κιέζα, κεφαλιά – πάσα του Μακ Κένι και ωραία προβολή του Βλάχοβιτς στα δίχτυα, όμως από το VAR φάνηκε πως ο Αμερικανός πριν δώσει την πάσα ήταν σε θέση οφσάϊτ!
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Πιεμόντε ήταν και πάλ ανώτερη χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα γκολ που θα της έδιωχνε τα άγχη!
Εν τέλει, το 1-0 έμεινε και μαζί η σταθερή θέση της Γιουβέντους στην πρώτη 4αδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λϊγκ της ερχόμενης περιόδου

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι) 3-5-2

Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμιερ, Γκάτι – Κόστιτς (59’ Ίλιγκ Τζούνιορ), Καμπιάσο (75’ Αλκαράζ), Μακ Κένι, Ραμπιό, Λοκατέλι – Κιέζα (50’ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς (85’ Κεάν)

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο) 4-2-3-1

Τερακιάνο – Καγιοντέ (84’ Ντοντό), Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι – Μαντραγκόρα (46’ Λόπες), Μποναβεντούρα – Κουάμε (61’ Μπελτράμ), Μπάρακ (61’ Ενζολά), Γκονζάλες – Μπελότι (46’ Σοτίλ).





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.