Ίντερ – Έμπολι 2-0: Ο Σάντσες την «κρατά» στην κορυφή (video)

Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού "σκουντέτο" βρίσκεται η Ίντερ, η οποία επικράτησε της Έμπολι με 2-0.

Με τα γκολ των Ντιμάρκο και Σάντσες, η Ίντερ επικράτησε της Έμπολι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, 14 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μίλαν.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ίντερ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να παίρνει μια κεφαλιά, αλλά ο Καπρίλε είχε την απάντηση. Στο έκτο λεπτό, η Ίντερ βρήκε το γκολ  με τον Ντι Μάρκο να αξιοποιεί την πάσα που πήρε από τον Μπαστόνι. Στο 19’ ήταν η σειρά του Μπαστόνι να απειλήσει την εστία της Έμπολι, αλλά το σουτ του δεν είχε στόχο. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ μπήκε πιο αποφασισμένη να πετύχει και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Παβάρ, με τον Γάλλο να αστοχεί στο 54’. Πέντε λεπτά μετά ο Μικιταριάν σούταρε αλλά το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ η Ίντερ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ντούμφρις να περνάει πλάγια την μπάλα στον Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός δεν λάθεψε και έκανε το 2-0.  Στο 92’ η Έμπολι έφυγε στην αντεπίθεση αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το τελικό σκορ να είναι 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ίντερ (Ιντζάγκι): Αουντέρο – Ατσέρμπι, Α. Μπαστόνι (77′ Ντούμφρις), Παβάρ- Ντιμάρκο (69′ Αουγκούστο), Μικιταριάν (84′ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (69′ Ασλάνι), Μπαρέλα, Νταρμιάν- Λ. Μαρτίνες (77′ Σάντσες), Μ. Τουράμ

Έμπολι (Ντ. Νίκολα): Καπρίλε- Πετσέλα (73′ Κακάτσε), Γαλουκιέβιτς, Λουπέρτο, Μπερεζίντσκι- Ζουρκόβσκι, Μάριν, Μπαστόνι (73′ Φατσίνι)- Γκιασί (82′ Κανσελιέρι), Καμπιάγκι- Νιάνγκ (82′ Ντέστρο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.