Κάλιαρι-Νάπολι 1-1: Της πήρε τη χαρά στο 96′! (hls)

Η Νάπολι κράταγε την πρώτη της νίκη μετά από τρία ματς χάρη στο γκολ Οσιμέν, αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουβούμπο ισοφάρισε για την Κάλιαρι.

Η Νάπολι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι σε τροχιά Ευρώπης και έμεινε μακριά από τις νίκες για τέταρτο σερί ματς. Μάλιστα σε αυτό κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 96ο λεπτό, αλλά η Κάλιαρι, που επίσης έπαιζε ματς-φωτιά για την παραμονή στην κατηγορία, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την εκπνοή.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που κινήθηκε στην ισορροπία και ένα ακυρωθε΄ν γκολ της Κάλιαρι ως οφσάιντ, το δεύτερο είχε μεγαλύτερη ένταση και η Νάπολι κατάφερε να προηγηθεί με τον κορυφαίο της επιθετικό, Βίκτορ Οσιμέν στο 65ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρασπαντόρι κι ενώ νωρίτερα είχε χάσει κι άλλη ευκαιρία.

Στο 90′ ο Πολιτάνο και στο 94′ ο Σιμεόνε είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0, αλλά δεν τα κατάφεραν και αφού δεν “κλείδωσε” τη νίκη σε αυτές τις δύθο περιπτώσεις η Νάπολι, εν συνεχεία το πλήρωσε. Ήταν στο 96ο λεπτό όταν ο Ντοσένα βρήκε τον Λουβούμπο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1 προς απογοήτευση των “παρτενοπέι” και “έκρηξη” χαράς για τον Ρανιέρι και τους παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.