Γιουβέντους – Ουντινέζε 0-1: Έχασε… δίκαια (video)

Έντος έδρας ήττα η "βέκια σινιόρα" που βλέπει τη διαφορά από την κορυφή να εξανεμίζεται.

Η Γιουβέντους σε ένα παιχνίδι που ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει την Ίντερ, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Ουντινέζε.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την  Γιουβέντους να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Κιέζα να σουτάρει και τον Οκόγιε να μπλοκάρει στο 20’. Το γκολ ήρθε ωστόσο στο 25’ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν κόρνερ και τον Λουτσιάνο Τζιανέτι να κάνει το 0-1, μετά και από λάθος εκτίμηση του Μπρέμερ. Η Γιουβέντους στα επόμενα λεπτά προσπαθούσε να πάρει μέτρα στο γήπεδο με την πρώτη καλή ευκαιρία μετά το γκολ που δέχτηκε να έρχεται στο 29’, με τον Καμπιάσο να δίνει την μπάλα στον Μίλικ μέσα στην περιοχή και τον Πολωνό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 41’ ο Μίλικ βρέθηκε εκ νέου σε θέση βολής αλλά ο Οκόγιε αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις δεν συνέβη κάτι άλλο με τον Αμπίσο να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους ήθελε να αντιδράσει και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 55’, με τον Μίλικ να νικιέται από την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 60’ η «Βέκια Σινιόρα» βρήκε την λύση με τον Μίλικ να σκοράρει, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR με τελική ετυμηγορία ότι η μπάλα είχε βγει νωρίτερα εκτός παιχνιδιού. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπάθησε να πιέσει στην αντίπαλη περιοχή αλλά μάταια. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ με κεφαλιά του ΜακΚένι αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Ούντινε να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική η Γιουβέντους θα παίξει εκτός έδρας με την Ελλάς Βερόνα (17/2, 19:00), ενώ η Ουντινέζε θα υποδεχτεί την Κάλιαρι (18/2, 16:00).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι- Γκάτι,Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο- Αντρέα Καμπιάσο (84’ Τσέρι), Ραμπιό, Λοκατέλλι (77’ Νικολούσι), ΜακΚένι, Γουεά (62’ Γιλντίζ)- Κιέζα (77’ Νονγκέ), Μίλικ

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Τσόφι): Οκόγιε- Κρίστενσεν, Τζιάνετι, Πέρεζ- Ζεμούρα (66’ Εμποσέλε), Σάμαρτζιτς, Γουάλας, Λόβριτς, Εϊζίμπουε (66’ Φερέιρα)- Λούκα (77’ Σαξές), Τοβέν (77’ Μπρένερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.