Μουρίνιο: “Από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου το Conference με τη Ρόμα”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη του εφ' όλης της ύλης, μίλησε για το τρόπαιο που χάρηκε περισσότερο, αλλά και για το ποιους παίκτες θα ήθελε να προπονήσει και δεν το έκανε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς έχει πολλά τρόπαια στο παλμαρέ του. Ωστόσο, ένα είναι αυτό που τον έχει σημαδέψει περισσότερο, όντας και το πιο πρόσφατο που προστέθηκε, αυτό από τον τελικό του Conference League το 2022 στα Τίρανα κόντρα στη Φεγενόρντ. Πράγμα το οποίο παραδέχτηκε σε συνέντευξη του.

“Έχω πολλές σπουδαίες αναμνήσεις και αρκετές άσχημες. Εάν χρειαστεί να διαλέξω μία, θα πάω για την πιο πρόσφατη. Μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο τρόπαιο που κέρδισα, όμως αναλογιζόμενος τη χαρά που έφερε και επειδή ήταν το πιο κοντινό, θα πω το Conference League με την Ρόμα“, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Όσον αφορά στα ματς που τον έχουν σημαδέψει, ο Special One ανέφερε: “Υπάρχουν πολλά φανταστικά ματς που θυμάμαι και είναι αδύνατο να διαλέξω ένα ή δύο. Φυσικά, έχω και άσχημες αναμνήσεις, όπως τους δύο αποκλεισμούς σε ημιτελικά Champions League στα πέναλτι, έναν τελικό Europa League που χάθηκε στα πέναλτι επειδή ο διαιτητής είχε αποφασίσει πως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλές άσχημες αναμνήσεις”.

Στην ίδια συνέντευξη, δέχτηκε μία άκρως ενδιαφέρουσα ερώτηση, για τους παίκτες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί και δεν το έκανε, με τον Πορτογάλο να μη διστάζει να τους αποκαλύψει: “Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να προπονήσω τον Μέσι. Βέβαια είναι παράλογο να λες ότι μπορούσες να προπονήσεις τον Μέσι επειδή γεννήθηκε έχοντας τα πάντα και ξέρει ήδη τα πάντα. Ίσως να μάθει εκείνος μερικά πράγματα. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι θα είχες την τιμή να τον έχεις στην ομάδα. Για να παραμείνω στην κατηγορία της Ρόμα, θα ήθελα να είχα τον Ντε Ρόσι στην Ίντερ και στην Ρεάλ αλλά δεν ήταν πιθανό. Ήθελα επίσης τον Τότι στην Ίντερ, παρά την ηλικία του εκείνη την περίοδο, όμως ούτε εκείνο το σενάριο ήταν εφικτό. Αυτοί είναι οι παίκτες που πάντα ήθελα στην καριέρα μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.