Ρόμα – Βερόνα 2-1: Νικηφόρο το ντεμπούτο του Ντε Ρόσι (video)

Αν και… αγχώθηκε, η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Βερόνα στο "Ολίμπικο" και ο Ντε Ρόσι συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ρωμαίων.

Αν και… αγχώθηκε, η Ρόμα επικράτησε με 2-1 της Βερόνα στο “Ολίμπικο” και ο Ντε Ρόσι συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ρωμαίων.

Οι φίλαθλοι της Ρόμα αποθέωσαν τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου, ενώ μερίδα οπαδών της Ρόμα έδειξε την αντίθεση της στην απόφαση του ιταλικού συλλόγου να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Στο 19ο λεπτό ο Ελ Σαράουι “χόρεψε” την άμυνα της Βερόνα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λουκάκου, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. H Ρόμα εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και στο 25ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά με τον Πελεγκρίνι και πάλι μετά από ασίστ του Πελεγκρίνι.

Στο 66ο λεπτό η Βερόνα κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Μίλαν Ντζούριτς έστειλε τη μπάλα άουτ! Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την προσπάθεια τους και στο 76ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Φολορούνσο.

Ρόμα: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Γιορέντε, Χάισεν, Σπινατσόλα (28′ Κρίστενσεν), Μποβέ, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα (58′ Ζαλέφσκι), Ελ Σαράουι (81′ Μπελότι), Λουκάκου

Βερόνα: Μοντίπο, Τσατσούα, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Καμπάλ, Σερντάρ, Φολορούνσο, Σαπονάρα (77′ Κρουζ), Σουσλόφ, Εμπουλά (46′ Μπονατσόλι), Ντζούριτς (77′ Ανρί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.