Σπουδαίο διπλό για Φιορεντίνα και γκέλα για τη Μίλαν (highlights)

Μόντσα - Φιορεντίνα 0-1 και Σαλερνιτάνα - Μίλαν 2-2, για την 17η αγωνιστική της Serie A.

 Η ομάδα της Φλωρεντίας συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία με διπλό στην έδρα της Μόντσα (0-1), ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση της Serie A. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπελτράν (έπειτα από αδιανόητη γκάφα του αντίπαλου τερματοφύλακα), ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7΄ και τους έβαλε σε θέση οδηγού. Έναν ρόλο τον οποίο η Φιορεντίνα δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό (0-1) να την ανεβάζει έστω και προσωρινά στην πρώτη τετράδα του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις, αλλά όχι και την παρτίδα κόντρα στη Σαλερνιτάνα του Φίλιπο Ιντζάκι που απέσπασε ισοπαλία (2-2) και την εκτροχίασε από την κούρσα του τίτλου. Στο -8 από την πρωτοπόρο Ίντερ και μάλιστα με ματς περισσότερο!

Η Μίλαν πήρε το προβάδισμα στο 17΄ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων και κοντινό πλασέ του Τομόρι. Από κόρνερ του Καντρέβα και καρφωτή κεφαλιά του Φάτσιο που κατέληξε στα δίχτυα η Σαλερνιτάνα ισοφάρισε σε (1-1).

Ο Καντρέβα στο 63′ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Μενιάν στην κλειστή του γωνία. Ωστόσο ο Σέρβος επιθετικός έσωσε την παρτίδα για τη Μίλαν όταν με όμορφο γυριστό νίκησε τον Καστίλ, γράφοντας το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.