Ίντερ-Ουντινέζε 4-0: Ένα «μαγικό» επτάλεπτο ήταν αρκετό (highlights)

Η Ίντερ από το 37' έως το 44' βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα τρεις φορές και παρέμεινε για 13ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις αήττητη! Παράλληλα, πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με 38 βαθμούς.

Επτά λεπτά ήταν αρκετά για τους «νερατζούρι» κόντρα στην Ουντινέζε! Η ομάδα του Ινζάγκι έφτασε τα 13 σερί αήττητα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και προσπέρασε την Γιουβέντους και πάλι στην βαθμολογία (38 έναντι 36 βαθμών).

Όλα τα λεφτά για την Ίντερ ήταν το διάστημα από το 37ο λεπτό έως το 44ο λεπτό, με τους Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο και Τουράμ, να τελειώνουν ουσιαστικά το ματς. Αρχικά, στο 33′ ο Μαρτίνες κέρδισε πέναλτι, μέχρι να το εκτελέσει ο Τσαλχάνογλου φτάσαμε στο 37′, όμως ο Τούρκος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 6/6 φέτος από τα 11 μέτρα. Στο 42′ ο Ντιμάρκο έπιασε ένα σούπερ διαγώνιο σουτ έπειτα από ασίστ του Τσαλχάνογλου για το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα (44′) ο Τούρκος μέσος μοίρασε ακόμη μία τελική πάσα για το τρίτο γκολ του Τουράμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ έκανε συντήρηση, η Ουντινέζε σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε (69′) και κάπως έτσι ο ρυθμός έπεσε. Ο πρώτος σκόρερ του Καμπιονάτο, Λαουτάρο Μαρτίνες όμως ήθελε να σκοράρει κι εκείνος, και στο 84ο λεπτό τα κατάφερε για να διαμορφώσει με το 14ο τέρμα του στο πρωτάθλημα το τελικό 4-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.