Serie A: Γκραν γκινιόλ σε Έμπολι και Φροζινόνε (highlights)

Στις καθυστερήσεις κρίθηκαν οι αναμετρήσεις Έμπολι - Σασουόλο (3-4) και Φροζινόνε - Τζένοα (2-1)

Απαγορευτικές για… καρδιακούς ήταν οι αναμετρήσεις σε Τοσκάνη και Λάτσιο μεταξύ Έμπολι – Σασουόλο (3-4) και Φροζινόνε – Τζένοα (2-1)

ΕΜΠΟΛΙ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (3-4)

Από την εκτέλεση πέναλτι του Καπούτο στο 4ο μόλις λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν να χάνουν με τα τέρματα των Πιναμόντι (12΄) και Ερνάντες (22΄).
Ο Φατσίνι στο 30΄ έφερε το παιχνίδι εκ΄νέου στην ισοπαλία (2-2) και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 60΄ η Σασουόλο κέρδισε πέναλτι που το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπεράρντι (2-3) και τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το 3-3 από το γκολ του Κοβαλένκο (πέρασε ως αλλαγή στο 70΄ στη θέση του Φατσίνι).

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα φύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Μπεράρντι είχε διαφορετική άποψη καθώς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 4ο της ομάδας του (στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων) για να της χαρίσει τρεις υπερ πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η Έμπολι παραμένει βυθισμένη και συνεχίζει την προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΤΖΕΝΟΑ (2-1)

Στο 34΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Σουλέ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 1-1 από τον Μαλινόφσκι με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ.
Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μοντερίσι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων που πλησιάζουν την εξάδα και κάνουν όνειρα ευρώπης







Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.