Βερόνα-Νάπολι 1-3: Παρέλαση Ναπολιτάνων στο “Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι”!

Η Νάπολι πέρασε άνετα από την έδρα της Ελλάς Βερόνα σήμερα (21/10) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A και πλησίασε κι άλλο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Η Νάπολι πέρασε νικηφόρα σήμερα (21/10) από τη Βερόνα, κάνοντας… παρέλαση! Επικράτησε 1-3 της Ελλάς στο στάδιο “Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A, με πρωταγωνιστές τους Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Ματέο Πολιτάνο. Μελανό σημείο η συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων και ανταλλαγή φωτοβολίδων πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μεταξύ του σιδηροδρομικού σταθμού και του «Μπεντεγκόντι». Με παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης εκτονώθηκε η ένταση.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι πρωταθλητές Ιταλίας 2023 προηγήθηκαν με γκολ του Ματέο Πολιτάνο στο 27ο λεπτό. Ο Γεωργιανός πλάγιος μέσος Χβίτσα Κβαρατσχέλια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 43ο λεπτό, με τον Πολιτάνο δημιουργό. Με την επανέναρξη, το σκηνικό… επαναλήφθηκε, αφού πάλι με δημιουργό τον Πολιτάνο και σκόρερ τον Κβαρατσχέλια η Νάπολι προηγήθηκε 0-3 στο 55ο λεπτό. Η Ελλάς Βερόνα μείωσε με τον Ντάρκο Λάζοβιτς στο 60ό λεπτό. Το 1-3 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα. 

Η Νάπολι μετρά πλέον 17 βαθμούς, ενώ η Ελλάς Βερόνα, που έμεινε για 7ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με 8 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.