Νίκη παραμονής για την Κάλιαρι (video)

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Κάλιαρι, στο παιχνίδι που άνοιξε την 28η αγωνιστική.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Κάλιαρι, στο παιχνίδι που άνοιξε την 28η αγωνιστική. Η ομάδα του Ρολάντο Μαράν επιβλήθηκε 2-1 της Φιορεντίνα, στο «Σαρντένια Αρένα» και με την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της απομακρύνθηκε 9 βαθμούς από την διακεκαυμένη ζώνη.

Μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχορονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στην επανάληψη και μέσα σε 14 λεπτά πέτυχε 2 γκολ, στο 52΄με τον Ζοάο Πέντρο, μετά την ωραία σέντρα του Κατσιατόρε και στο 66΄με κοντινή κεφαλιά του αρχηγού, Λούκα Τσεπιτέλι, μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Το μόνο που κατάφερε η Φιορεντίνα, ήταν να μειώσει με τον Κιέζα στο 88΄. Αυτή ήταν η 2η σερί εκτός έδρας ήττα για τους βιόλα. Το όνειρο της Ευρώπης απομακρύνεται για την ομάδα του Πιόλι, τουλάχιστον μέσω πρωταθλήματος, γιατί έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου, όπου έχει φτάσει στα ημιτελικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.